Monday, 27 February 2012

merindui y tk prnah di balas ..:)

Assalammuaikum ..
Perh aq nie tba2 pula miss art someone ar an ..Aduh mkin susah ar nk lupa an someone tu,tpi patut ke aq nie stay nak rndu dan sayang die??pda hal hati aq nie dh sllu di skiti oleh si die tu ..knapa lah bru mula nk blajar brcnta dan menerima 0rg sume nye hnya separuh jlan je ..Aq x ksh lah die tu mcm mana buruk,prkrjaan ea dan mcm2 lah ak stay ttap trma dia dan syang die yg tramat ni ..perhh ..pg2 nie nk jiwang2 pula kan ..realy aq ckap ak skunk tk blh trma cinta lelaki lain lah ..aq pun tk thu knpa dgan aku nie,mgkin nak ambik msa yg trlalu lma kot untk bercinta tu ..hahahaa ..andai kta suatu hri die kmbli dalam hdup aku blik,aku nk die yg mula2 aq knl ..mna tak nye frwen n kerabat aq sume nye dh knl die ..klau blik kg dh mcm laki bini ak rsa kn ..Tp aku tk thu lah pula korg akn nak trma or tak ..i really mizz n luv u syunk ..

No comments:

Post a Comment