Thursday, 14 June 2012

senyum tpy sedih .. :(

Assalammuaikum ..hehhehe ..tba-ii indu art mama pla ..sdih nye saia ap yg awk kap saia ..npe jhat sgt ke saia nie ??saia x pnh nx bhgia an awk ke slma nie ??saia x pnh nx brsbar dgn 0rg au ..tp saia dgn awk bnyk brsbar n ikt an ap y awk kap an ..tp npe awk x pnh nx phm ekk ??saia spe ??lau saia x syg awk,saia xan brsbar dri awl hingga akhir au ..tp awk x pnh nx phm an dgn saia ..saia x pnh nx maki awk ..tp awk suma bhsa saia da trima dri awk ..tp saia ttap bgi awk pluang ..awk x pnh pkir ke sume ni ??awk uat saia mcm xda je ,awk blh lyn ap y x ptt awk uat ..awk x pnh pkir prasan saia an ..saia syg n cinta awk tpy awk x phm ..slma ni saia hny snyum je au x ..tp tuhan je thu btapa hncur nye aty saia dkt awk ..tp pape pn thankz saia ..awk x pnh thu an aty saia sbnar nye ,saia hnya mmpu snyum n ktwa dpn awk n kwn tp awk n kwn2 x an thu aty saia sbnar nye btapa pdih ..aty saia y tlh trlka nie pn x pnh bek,saia ingt an awk ley ubt an aty saia tpy upa nye awk x ley nx ubt an ekk..saia xpnh nx brkira pape dri awk an ..ntah la awk,saia trma sume nye ap yg awk uat art saia ..pape pn saia nx ucap an trima ksih sgt-ii..saia x pnh nx mgalah n mngis sbb laki tp awk sllu uat saia ngiz,tp awk x an thu suma 2 ..pape pn saia nx awk thu,y saia x pnh bnci art awk ..saia syg awk sgt-ii sbb awk tlah brjya mamikat aty saia ..

Friday, 8 June 2012

Sedih coz x mmahami ..

Assalammuaikum ...
dh lme rsa nye saia x tlis blog an ..bb xda msa ar nx tulis2 blog niey ..ag pn laptop xda sbnar nye ..huhuhuhuh ..tpy sje je kap lbh2 pla an ??
Psal blog p0nw pn syg saia nx cmburu bb saia crita psal ex saia ..klau saia x syg awk,xda nye saia nx c0uple dgn awk au x ..np larh awk x bley nx pkir ekk ..
Mmg saia syg an ex saia tpy saia x kn blh trma nye sbb family saia x dpat nx trma ea dlm hdup saia ..
Awk xthu ke yg saia nk cba untk mnyintai n mnyanyai awk ,tpy npe awk mcm niey syg ..maap larh dgn sume nye ok ...
Saia akn cba mnyanyai n mnyintai awk spenuh hti saia ok...tpy awk kne bg saia smngat untk bt sume niey syg ..saia x mhu bnda yg pnah blaku akn blku dlam hidup saia //

Tuesday, 22 May 2012

C!r! -C!r! Lak! ..

Saia xksh laki mcm ane pn saia kwn,trlalu rmai laki y saia kwn n saia au prgai n rgam mrka sume 2 ..s0 saia da msak dgn sume nye n da lali ..Da yg saia suka n mnat,da y saia x ske n mnat dgn prgai mrka nie x au la knp an saia x ske dgn prgai y mcm ni ..
                                                           <3 YANG SAIA X MINAT <3
::Ske ckap bsau ..
::Eg0 n blgak trlmpau ..
::X pndai usaha sndri ..
::Penipu,janji x di tepati,huru hara,
::Bajet hencem n Bajet g00d ..mcm mtk kaki ar .
::Bajet pndai pda hal huhahuhahuha je ..
::Nx plih 0rg y up2 je ..cntek x ke mna pn la ..
::Da tua hrap an mk bpk ag ..
::N lain2 la ...

                                                             <3  YANG SAIA MINAT <3
::Pandai jga aty saia n 0rg tua ..
::H0rnat 0rg tua ..
::Usha sndri wlau ap pn ..
::Sbar mlyan kerenah saia ..
::Xckap bsau ..
::Manja,romantik je au ..
::X menipu,x mgkir jnji ..
::N lain2 .

Saia x ksh pn mcm ane prgai nye,upa nye n sbagai nye ..janji pndai uat an saia bhgia n apy wlau ap pn y trjdi laa ..Saia x pnah nx memilih tp saia bhgia sgt2 ble dpat laki y saia mnat ..hencem o x ,2 sune bkn y pnting bg saia ..

Saturday, 31 March 2012

Keja Partime

Assalammuaikum ..
Niey ar akibat nye kalau ada msa trlapng,ada sja aktiviti snap pix ..Tpi klau cntik x apa jga ni mka mcm pa je aku tngokk (terlebih cute sbnar nye) tpi mlas lah mau puji dri 2 ..hahahha ..mklum wlaupon dkat mna pun kmi brada,kami x pnh nx lupa snap pix wlaupn art lam toilet ..hahahhaha ..ske sgt nx snap pix an blh ar buat knagan msa hbis blajor nty ..
Julia <3 Fahten syakilla 
 Sweet x jgn pkir bkn2 au nie bkn kapel tpy my bff Syikin malek
 Ada x pix saia mcm 0rg buta kai spet 2 ..lwak siot
 Ahh korng nx au ap sbb msing tgan gtu dh penat nx uat gya (Ingat cntek ar toe an )ahhahah
 Eee jaht nye saia ni an asyik nx tumbuk org je 2 (bajet kuat )pape pn x blh an
 nie ar die kwn y nuckul ejek2 saia pla,tpi klau dpat tmbuk toi best gak an (cover senyum)
 tgok ina 2 kne plok dgn saia n moon nok ske plk ea an ..senyum nye pai ke tlinga sbek ar x koyak plk 2 mlot nye ..y blkng 2 bnr nye x npk ..hehehehhe
 ng0k n0r 2 ap kes la an pai mcm 2 skli plak 2 mcm org tua ..(pinggng dh ptah)lah 2 an..
manja x kami ??korg ad x ?? xad an jdi x mo dngki au


msa y trlalu apy ar sbb kls msa 2 x lme n x sbo plk mau blik ostel smbung tido ..2 yg jd gni apy je lau lek cpat ..smpat aje lah nx snap2 pin ni 

I stay luv n Miss my fwen

Saturday, 10 March 2012

kesedihan :(

Assalammuaikum .. sedey ar ble ng0k ea on9 tp ea x da pn nx tgur aq art fb..aq xau ar ea o awekz ea ..
aq ni dh ar indu ea tp ea 2 uat x au aje ar ..urmm ..sdih nye aq,rmai gak y mtk kapel tp aty ni x dpt nx trma cinta mraka aq msh syg n cinta ea org ..tp si dia 2 dh brpunya,npe ar laki ni ble pt0s snng je cri partner len ..kwn2 ea sume kap ea sorg y bek n setia tp npe ea uat aq mcm ni ??ap slh aq y pai ea hncur an hti aq ??sngguh aq ssh tok trma cinta org tp klau dh pt0z btapa hncur nye hti ni ??hny tuhan je y au btapa pedih n hncur nye ati ni ..np sume ni trjd ??mlu nye aq nx jmpa sdra mara n family aq,sbb nye ea ar aq mlu nx tnggung sume ni ..ati ni msti hncur ble bka fb ea ad ppuan len ..ea lek kl pn x bgthu aq ..andai kta ea ad ppuan len aq kne sbr n sbgai nye ar ,mcm ane aq sbr dgn kwn ea lu ..

i stay luv n miz u ..<3<3

Friday, 2 March 2012

Funny Alwayz

 Mekanzi ,Aretin n aq ar niey ar mka yg tngah kpntan,mklum ar aru pas men futsal ..Lwak ar tyme aq men futsal ..tp the best ar ..Kmi group len2 ..Leq group 3.Moon group 6 n Aq group 2 ..
niey die group2 kami ..
 funny n cute my frwen ..
 Ladies nuckul
 Can not go ar..
 Senyum je ar an ..
 Si tomey
 Aq n Ain mcm nx trberak an ..
 mengenang nasib ar pula..
Pape pn blh au jnji funny n enjoy ..

hahhaha ..lwk an pix2 saia nie ..saia n frwen mmg ske tngkp pix wlau pon mcm ane keadaan pn ar ..tp pix nie kmi sume tngah kpenatan ar ..mcm2 game ar ad ..sume nye kami join pndai o x men hntam aje ar an ..tp syg nye kaki pun skit dh 2 hri ni ..nx jln pn mcm 0rg aru pas brsalin ..pape pn kmi enjoy ar ..mka pun mkin tmbh gelap ar ..hahaha

Teady Bear :)

Salam ..cun n t0mey x pix teady bear Lya ni ..huhuhu ..Awok sume jgn dgki au ..hahahha ..colour nye wane pink ..Nie kngn sje au sbb dh lme putus dgn dak prak 2 ..hahhahaha ..jdi 2 jela kngan Lya ..

˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙
────▓▓▓▓───▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓───▓▓▓▓
──▓▓▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▓▓
──▓▓▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓▓
───▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
─────▓▓▓▓▓███▓▓▓▓▓▓███▓▓▓▓▓▓▓
────▓▓▓▓▓▓███▓▓▓▓▓▓███▓▓▓▓▓▓▓▓
────▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒███▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓
────▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒███▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓
─────▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓
───────▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓
─────▓▓▓░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓░░░░░▓
─▓▓▓▓░░░░░░░░░░░▓▓░░░░░░░░░░▓
▓▓▓▓▓░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▓
▓▓▓▓▓▓▓░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▓
▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▓▓▓▓
▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░░░░░░░░░░░░░░░░░▓▓▓▓▓▓
─▓▓▓▓▓▓▓░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▓▓▓▓▓▓
───▓▓▓▓▓░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▓▓▓▓▓
─────▓▓─▓░░░░░░░░░░░░░░░░░▓─▓▓
──▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░░░░░░░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓
─▓▓▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓░░░░░░░░░▓▓▒▒▒▒▓▓▓
▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓░░░░░▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓
▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓░▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓
▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓
▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓─────▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▓▓
─▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓───────▓▓▓▓▓▓▓▓

Tuesday, 28 February 2012

Sedey !!!!

Assalammuaikum ..
Cite bnar nye tk lah sedey sngat sbnar nye tpi tk thu lah kan ..bhong lah aq dh bnc,dpat lupa kan,dan happy sebenar nye ..thu tk sume 2 lakonan aje sbnr nye lah aq bt tok dapt lupa kn sume nye tp rpa nye hnya bhong n tipu hela aq sja lah ..Bila ak bka wall kart fb die aq tngok ppuan tmpal wall tpi ak tk ksh sngat bb die kan nk kbebasan mcm kwn2 yg lain ..then bila aku bka kart pix sume pix ak tk ada ..aku smpai skrg cri sbb n punca2 hbangan kami mcm nie ..sumpah ak kap aq tk lrat nk tnggung sume nie dgn sorg diri sbb hati nie sungguh pedih,sedih dan sayu..skunk hnya kart aq pix n bju2 die aja,knapa die tk ambk sume brang die ..knp die tnggal kn dkt ak ..Yaallah sungguh brat untk ak tnggung sume nie seorg diri ..setiap msa,saat aq sntiasa mrindui wjah dia .Yallah beri kan hmba nie kekuataan untk tnggung sume nie dgn seorg diri ..andai kata dia kmbali dlam hdup ak,ak tetap akn trima die ..n ak nk die trma aq klau ak tnggal kan dia sorg dri  di dunia nie bt slama2 nye ..n ak nk dia thu ak snggup tnggu,syunk n cinta die smpai ke akhir hayat ak syunk ..syunk n cinta y suci ku hnya untuk ko my hubby (secret admired ) .. :(

Physioterapy ..

Assalammuaikum ..nk knal dgan bdak2 pyhsioterapy cohort 4B tk ..Kami nie mmg the best ar au tak sbb ea 0rg nie sume nye nought n funny lah jgak ..mraka nie gilo2 pnya bdak huru hara lah ..mcm2 bdak ada sume nye asl jauh2 lh gak au x ..Tpi nie pix msa bezday sir babu n msa partkal pula 2 smpat gila an kami ni ..Perhh aq syg gilo dgn dak2 kls ak ni ..mula2 mmg tk ada sape nk kwn ak ,alsan nye ea org aq niey smbong tp mrka blum au ag aq nie ar dak pling gilo ..klau lyn kpala ak mmg best ar kan ..blh msok ar gak. .hahaha..puji dri sndri pula akn ..
 Sporting kn mbe2 saia nie sume kan ..Pape pun syunk korg lbh r ..
 Senyum ..senyum x prlu kta apa2 ..hahahha ..nuckul kn dak2 nie ..ngok mka saia,mcm ap je kn ..
Funny n apy alwayz ..

Monday, 27 February 2012

merindui y tk prnah di balas ..:)

Assalammuaikum ..
Perh aq nie tba2 pula miss art someone ar an ..Aduh mkin susah ar nk lupa an someone tu,tpi patut ke aq nie stay nak rndu dan sayang die??pda hal hati aq nie dh sllu di skiti oleh si die tu ..knapa lah bru mula nk blajar brcnta dan menerima 0rg sume nye hnya separuh jlan je ..Aq x ksh lah die tu mcm mana buruk,prkrjaan ea dan mcm2 lah ak stay ttap trma dia dan syang die yg tramat ni ..perhh ..pg2 nie nk jiwang2 pula kan ..realy aq ckap ak skunk tk blh trma cinta lelaki lain lah ..aq pun tk thu knpa dgan aku nie,mgkin nak ambik msa yg trlalu lma kot untk bercinta tu ..hahahaa ..andai kta suatu hri die kmbli dalam hdup aku blik,aku nk die yg mula2 aq knl ..mna tak nye frwen n kerabat aq sume nye dh knl die ..klau blik kg dh mcm laki bini ak rsa kn ..Tp aku tk thu lah pula korg akn nak trma or tak ..i really mizz n luv u syunk ..

Sunday, 26 February 2012

~ Heart ~

aku amat menyintai nya...

sesungguhnya, dia adalah lelaki yang aku ingin cari..
dan impi-impikan selama ini....
tetapi....
sayangnya....
cinta dia hanya untuk orang lain...
hatinya..
telah diserahkan untuk orang lain....
sangat sakit hati ini...
bagai disiat-siat..
aduh!!
pedih tidak tertahankan hatiku ini.....
mekipun hatinya terlalu...
terlau menginginkannya...
namun,.,.
aku harus redha..
dengan ketentuan ilahi...
yang dia bukan lah...
jodoh untuk diriku ini....
untuk di dunia yang fanaa..
ini...........

Saat kami happy bersama :)

Assalammuaikum ..ng0k lagak kwn2 lya,nkal2 an sume nye..kami nieyy mmg mcm2 ragam lau nx kua ..klau nx kua y pnting skli ad ar bju n sbgai nye ar ..yg len mraka x ksh tpi pkaian pling pnting ..tp klau dh kua msti nx snap pix ..mcm2 mka n pgai y an trjdi ar  ..msa nieyy kmi nx gie MILDVALLEY je r ..nx bli bku n brg t0k kolej,mklum ar dpt baucer 200hggt ane x bria nx g ..tp msa 2 mmg ar best sgt,asyik uat lawak je mraka2 ni ..syg ar art korg sume au x ..Nazatul amera (Meera Bie),Fahten syakilla (Moon Nook),Nurul Asyikin (Ayen) n akhir skli yg boy 2 dak sabah Handree ( Jay)..
 kami sntiasa brsama wlaupon kua o pn gie kls brsama ..
 Yang dpn skli mecq,bb ea kcil tu dok blkang .. kai tdung atien ..tomey an ea kai tdung..then agy sorg aq ar ..dak kcil y kdua ..hahahaha
 Ahhh korg ad npk x boy sorg tu x ?? jgn slh sngka au ..hehehehe psal ea lya x dpt nx cite au ..tp syg ar art ea tu klau pape lya ska mtk tlng ea au x ..ea 2 mnja skit org nye ..ea dak sbah au x ..lya ske gdoh dgn ea ..
Sume nye snget an pale an ..bb 0rg y tngkap gmbr tu x bri salam lu an kami..hahahhaa

Saturday, 25 February 2012

Tinggal Kenangan ~ My dear ~



Muhammad Azrai Azraa b Aris ..
Die ar laki yg aq toi2 syg n cinta sngat2 smpai x tau ar nx kap ap lgy ..Die s0rg yg mnja dan nakal ..klau nakal 
tu da ar uat an kdg2 aq gembira,sronok n sbgai nye ..Aq toi x dpt nx lpa an ea pai ke akhr hayat aq ..Aq x ksah ar lau ea dh kwen o pape pn aq ttap x dpat lpa an ea ..Die s0rg yg mgambil brat,kuat trik mka tomey nye..Tpi malang nye sume nye tlah brakhir 23.01.12 ,trikh nie aq msok wad ad bb trtntu n trikh aq dgn ea brakhir .. hbagn kami tak d restui 0leh ibu bpa ea ..Tpi nape ea tnggal kan aq tnpa brita n tgalkan aq dgn jnji mnis ea n tgalkan aq dlm ksshan ktika tu ..Pape pn aq nx  ko au,ko lh laki y aq an cinta n syg xda laki len tok gnti an ko lam hti aq nie ..Aq an trma ko andai kta ko ikhlas n dpt pulih an hti aq yg ko tlah hncur an ..Cinta kami pd 28.05.11 n brakhir 23.01.12..I VERY LOVE N MIZZ U HUBBY

The Best Frwen

Friend who like to stir the
~Nazatul Amera bt Hamzah~
   Spoiled and Naughty
~Fahten Syakilla b Ramli~
 Spoiled and naughty no matter where
~Nurhidayah bt bakar <3 M.Nasriq b shamsudin~
Macho frwen
Nurul Asyikin b Malek



Mrka ar kwn2 aq yg gila2 dan huru hara ..Tpi klau tak da mreka dalam hidop aq,aq mesti rsa sunyi sgat2 sbb mrka kwn yg paling best lah ..Mrka sntiasa brsama aq walaupn saat aq nga sedih,ssah,gmbira dan sbgai nye ..Mrka nie msti akn cri sbb untk huru hara an keadaan ..Mrka jga tk suka tngok kwn2 nye ble kne ssah ..Tpi klau sape tk knl mrka nie,msti ingt mrka nie bdak2 yg tk  
beradap ..Bg kami sume nye dah lali sbb nx bt apa trasa dgn kta2 mrka ..Aq x akn lpa an mrka wlaupon kmi akn brpsah tk lama lgi..Syunk korg sume..<3<3